Zondag 12 april – Eerste Paasdag Diner

By 14 januari 2019culinaire-evenementen
Datum: Zondag 21 april
Tijd: 13.00-20.00

Sotto Lounge opent voor één dag en serveert een prachtig Paasmenu op Eerste Paasdag (zondag 12 april 2020).

Samen met uw gezelschap geniet u in de luxueuze inrichting van Sotto Lounge van een prachtig 4 gangen Paasmenu tijdens de lunch van Chefkok Wilco van den Baar.

Het Pop Up Paas menu:

Sechuan | button

Spectaculair begin van het diner om uw smaakpapillen te stimuleren voor al wat komen gaat!

65º eitje | Champagne

Biologisch scharreleitje exact op 65º gegaard met Champagne crème en aardappel krokantjes, lentegroen komkommer kruid.

Tonijn | coquille

Tartaar van verse tonijn met Yuzu, sesam, soja en gebrande coquille, engelenhaar van spitskool met Vadouvan en kroepoek van casave.

Gnocchi | kippendij

Gnocchi met een stoofje van kippendijen en gele curry, groene asperges en trostomaatjes.

Lamsbout | aubergine

Rosé gebraden deel van Hollandse lamsbout van de Green egg, compote van aubergine met Garam Marsala specerijen, bosui, meiknolletje en bospeen, eigen jus met lavendel geparfumeerd.

Tropisch | Exotisch

Dessert van Paas gele exotische vruchten, in specerijen gepocheerde ananas, saus van passievruchten, compote van mango met rode peper, gebrande banaan, merengue en Atsina cresse en vanille mascarpone.

Koffie | thee

Koffie of thee ter afsluiting van het diner met Paas koekjes en bonbons.

Details zondag 12 april – Eerste Paasdag:
Aperitief om 13:00 uur, aansluitend aan tafel om 13:30 uur, einde Paaslunch rond de klok van 17:30 uur.
68,- pp voor het complete menu: 2 amuses, 4 gangen menu, tafelwater, brood, koffie en thee met zoet.

Champagne aperitief R. De Ruinart Brut € 14,50 per glas of een Cava aperitief € 8,50 per glas.
Wijnarrangement 4 gangen: 32,-

Liever een mooie fles wijn? Dat kan natuurlijk ook, samen met u zoeken wij dan een mooie fles uit in onze kelders van Sotto Lounge, wij adviseren u dan graag welke passende bij de gerechten zijn.

Uiteraard schenken we ook water, sappen, frisdranken, alcoholvrije wijn, bier, cocktails en gedistilleerd.

Reserveren:
Bel of mail snel naar Wilco van den Baar: wilco@uwchefkokthuis.nl of 0643443145