Dinsdagavond 1 oktober – Masterclass en proeverij ANTINORI!

By 5 september 2019culinaire-evenementen

Wie in Italië ‘wijn’ zegt, zegt ‘Antinori’. Deze familie maakt al me er dan zes eeuwen wijn.
Met respect voor de tradities van het Toscaanse land houden al 26 op een volgende generaties Antinori zich persoonlijk hiermee bezig.
Het oog voor zowel traditie als innovatie heeft het huis Antinori gemaakt tot wat het nu is: de top van Italië.

De originele droom van de familie was om een topklasse wijn te maken in iedere belangrijke wijnstreek van Italië. Deze droom is inmiddels gerealiseerd. In Italië heeft Antinori wijngaarden in de beste gebieden van Toscane, Umbrië, Piëmonte, Lombardije en Apulië.

Tenuta Tignanello, Guado al Tasso, Castello della Sala, Pian delle Vigne, Marchese Antinori, Peppoli, La Braccesca, Tenuta Monteloro en Le Mortelle zijn een aantal huizen waar de familie wijn maakt en waarvan we mogen proeven 1 oktober!

Allesandro Leone van Antinori is zelf aanwezig om u alle ins en outs te vertellen en een uitgebreide selectie top wijnen te laten proeven.

Programma
19.30 uur: Ontvangst met Franciacorta van Marchese Antinori.
20.00-22.00 uur: Masterclass en proeverij door Allesandro Leone. We proeven zeker 11 topklasse wijnen tot Tignanello aan toe. Het laatste half uur presenteren we een grote kaasplank op tafel waarmee we de laatste restjes leeg kunnen maken.

Locatie
SOTTO Wijnkelders & Proeflounge, Stationsstraat 4 Ermelo (15 autominuten van Amersfoort, bij Harderwijk).
Parkeren: op onze eigen parkeerplaats grenzend aan Branderskamp, aanbellen bij de voordeur op wijnkoperij Agneau/Sotto Lounge, daarna met de trap of lift naar beneden naar onze prachtige lounge.
Unieke eenmalige ALL-IN Prijs 45,- per persoon.

Reserveren: Bel of mail snel naar Wilco van den Baar: wilco@uwchefkokthuis.nl of 0643443145