Wijnmakersdiner Weingut Rieger – vrijdag 27 maart 2020

By 27 november 2019culinaire-evenementen

Vrijdagavond 27 maart komt Markus Brauchle speciaal voor ons naar Nederland. Markus is de belangrijkste man bij Weingut Rieger want bepaald wat er in de kelder gebeurt. Hij weet alle details van de prachtige biodynamische wijnen van Weingut Rieger uit het Zuidelijkste stukje van Duitsland. Weingut Rieger ligt bijna tegen de Zwitserse grens aan. Deze avond proeven we al zijn beschikbare wijnen die prachtig combineren met gerechten. Een meer dan mooie avond die nog lang in uw herinnering zal blijven.

De beleving:
Vanaf 18.30 uur word je ontvangen door Markus Brauchle, Keldermeester van Weingut Rieger, met een mooi aperitief.
Omstreeks 19.00 uur geeft Markus een korte introductie en gaan we aan de met wit linnen gedekte tafels en genieten we van een prachtig luxueus 4 gangen menu omlijst door de wijnen van Weingut Rieger (we proeven zeker twee wijnen per gerecht). Uiteraard krijg je bij elke nieuwe gang uitgebreide informatie over de geschonken wijn en de bijbehorende spijs combinatie.
Rond de klok van 22.00 uur eindigen we de avond met een kopje koffie of thee en friandises.
Uiteraard kun je de wijnen na afloop bestellen.
Beleef deze spectaculaire avond met je geliefde, collega’s of vrienden; we leggen je compleet in de watten!

Locatie:

SOTTO Wijnkelders & Proeflounge, Stationsstraat 4 Ermelo (15 autominuten van Amersfoort, bij Harderwijk).
Parkeren: op onze eigen parkeerplaats grenzend aan Branderskamp, aanbellen bij de voordeur op wijnkoperij Agneau/Sotto Lounge, daarna met de trap of lift naar beneden naar onze prachtige lounge.
Unieke eenmalige ALL-IN Prijs 75,- per persoon.
Reserveren:
Bel of mail snel naar Wilco van den Baar: wilco@uwchefkokthuis.nl of 0643443145