Masterclass en intiem Wijnmakersdiner met Weingut Rieger – zaterdag 18 juli 2020

By 27 november 2019culinaire-evenementen

Markus Brauchle zou eind maart al komen maar door Corona ging dit niet door. Nu komt hij alsnog!
Markus is de belangrijkste man bij Weingut Rieger want bepaald wat er in de kelder gebeurt. Hij weet alle details van de prachtige biodynamische wijnen van Weingut Rieger uit het Zuidelijkste stukje van Duitsland. Weingut Rieger ligt bijna tegen de Zwitserse grens aan. Deze avond proeven we al zijn beschikbare wijnen die prachtig combineren met gerechten. Een meer dan mooie avond die nog lang in uw herinnering zal blijven.

De beleving:
Vanaf 18.00 uur word je ontvangen door Markus Brauchle, Keldermeester van Weingut Rieger, met een mooi aperitief.
Omstreeks 18.30 uur geeft Markus een korte masterclass en gaan we aan gedekte tafels genieten we van een prachtig 4 gangen menu omlijst door de wijnen van Weingut Rieger (we proeven zeker twee wijnen per gerecht). Uiteraard krijg je bij elke nieuwe gang uitgebreide informatie over de geschonken wijn en de bijbehorende spijs combinatie.
Rond de klok van 22.00 uur eindigen we de avond met een kopje koffie of thee en friandises.
Uiteraard kun je de wijnen na afloop bestellen.
Beleef deze spectaculaire avond met je geliefde, collega’s of vrienden; we leggen je compleet in de watten!

Locatie:

SOTTO Wijnkelders & Proeflounge, Stationsstraat 4 Ermelo (15 autominuten van Amersfoort, bij Harderwijk).
Parkeren: op onze eigen parkeerplaats grenzend aan Branderskamp, aanbellen bij de voordeur op wijnkoperij Agneau/Sotto Lounge, daarna met de trap of lift naar beneden naar onze prachtige lounge.
Unieke eenmalige ALL-IN Prijs 75,- per persoon.
Reserveren:
Bel of mail snel naar Wilco van den Baar: wilco@uwchefkokthuis.nl of 0643443145