Afhaalmaaltijden i.v.m. de Corona Crisis

By 17 maart 2020culinaire-evenementen

Vanwege de Corona Crisis en het sluiten van de horeca bied ik tijdelijk de mogelijkheid heerlijke maaltijden af te halen.
Natuurlijk kun je me ook nog boeken als privé Chef maar dan alleen voor kleine gezelschappen. Voor een offerte op maat kun je contact opnemen.

Menu af te halen op elke donderdag, vrijdag en zaterdag.

Onderstaand menu is voor donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 april.

Uiteraard koken we voor de liefhebber vegetarisch.

Afhalen op donderdag en vrijdag:
Ermelo: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 15:30 en 17:00 uur te Sotto Lounge, Stationsstraat 4, Ermelo.
Amersfoort: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 17:30 en 18:30 uur te Amersfoort, Griegstraat 5.

Afhalen op zaterdagen:
Ermelo: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 15:00 en 16:00 uur te Sotto Lounge, Stationsstraat 4, Ermelo.
Amersfoort: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 16:30 en 17:00 uur te Amersfoort, Griegstraat 5.
Zeist: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 17:30 en 18:30 uur te Zeist, Nepveulaan 98.

Voorgerechten keuze:

Oosterse salade van gamba, glasnoedels, paksoi, taugé, bosui en sesamdressing.

Of

Tortellini met ricotta, spinazie en citroen. Geserveerd in een saus van Parmezaanse kaas, basilicum en pijnboompitjes.

Hoofdgerechten keuze:

Krokante buikspek gelakt met een oosterse saus, bimi, champignons en kokos basmati rijst met kaffir.

Of

Romig stoofpotje van verse vis met Provençaalse kruiden, bospeentjes, doperwt, prei en rozeval aardappeltjes.

Dessert:

Citroentaartje met harde wener deeg, merengue en gesuikerde amandeltjes.

 

2 gangen zonder dessert € 17,50

3 gangen inclusief dessert € 21,50

Extra gang kaas?
De vier mooiste kazen van dit moment met druiven, krokant kletsenbrood en compote (€ 12,50 per twee personen).

Bijpassende kwaliteitswijn?
Wit of rood € 12,50 per fles!

Bestellen: wilco@uwchefkokthuis.nl of 06-43443145