Afhaalmaaltijden i.v.m. de Corona Crisis

By 17 maart 2020culinaire-evenementen

Vanwege de Corona Crisis en het sluiten van de horeca bied ik tijdelijk de mogelijkheid heerlijke maaltijden af te halen.
Natuurlijk kun je me ook nog boeken als privé Chef maar dan alleen voor kleinere gezelschappen. Voor een offerte op maat kun je contact opnemen.

Menu af te halen op elke donderdag, vrijdag en zaterdag.

Uiteraard koken we voor de liefhebber vegetarisch.

Menu 28 t/m 30 mei

Afhaalpunten:
Ermelo: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 16:30 en 17:00 uur te Sotto Lounge, Stationsstraat 4, Ermelo.
Amersfoort: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 17:30 en 18:00 uur te Amersfoort, Griegstraat 5.
Zeist: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 18:30 en 18:45 uur te Zeist, Nepveulaan 98.

Voorgerechten

Risotto met tuinboontjes en doperwtjes, gedroogde tomaat, Parmezaanse kaas, olijfolie en gedroogde zwarte olijven.
of
Salade met Serano ham en een salsa van meloen.

Hoofdgerechten

Black Angus hamburger van de Green Egg met gerookte BBQ saus, oude kaas, augurkjes, salade van gekleurde tomaten en Aceto Bianco, geroosterde zoete aardappel.
Of
Spaghetti met lamsoren en zeekraal, soja boontjes, gamba’s en een saus van saffraan.

Nagerechten

Witte chocolade mousse met compote van ananas, passievrucht en mango, gesuikerde amandeltjes.
of
Een selectie van de 4 mooiste kazen van dit moment met krokant kletsenbrood en compote van vijgen.

2 gangen menu 19,50 per persoon
dessert 5,- per persoon
kaas 6,5 per persoon
Kleine kinderen thuis? Voor 10,- per kind lever in een gezonde pastamaaltijd en een fruitig dessert.

Bijpassende wijn erbij? 12,5 per fles
Van bovenstaande gerechten een 5-6 0f 7 gangen menu? Dat kan, prijzen in overleg.

Bestellen: wilco@uwchefkokthuis.nl of 06-43443145

Menu Eerste en Tweede Pinksterdag – 31 mei en 1 juni

Vanaf zondag 31 mei kun je bij Uw Chefkok Thuis hele kreeften of Lamskoteletten van de BBQ bestellen. Beiden ready to eat en af te halen op donderdag t/m zaterdag, en eerste en tweede Pinksterdag (31 mei en 1 juni).

De kreeft is compleet schoongemaakt met mayonaise, kropsla, kappertjes en roseval aardappeltjes.
Voor een hele kreeft incl garnituren betaal je 38,5
Een fles topklasse rosé a 12,5 eventueel bij te kopen.

De lamskoteletten van de BGE gemarineerd in een kruidenpesto met mint en tijm worden gepresenteerd met asperges, tuinboon, doperwt en roseval aardappeltjes.
Per persoon betaal je voor een flinke portie lamskoteletten 38,5
Een fles Barbera a 19,- eventueel bij te kopen.

Afhaalpunten:
Ermelo: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 16:30 en 17:00 uur te Sotto Lounge, Stationsstraat 4, Ermelo.
Amersfoort: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 17:30 en 18:00 uur te Amersfoort, Griegstraat 5.
Zeist: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 18:30 en 18:45 uur te Zeist, Nepveulaan 98.
Kleine kinderen thuis? Voor 10,- per kind lever ik een gezonde pastamaaltijd en een fruitig dessert.

Bestellen: wilco@uwchefkokthuis.nl of 06-43443145

Menu 4 t/m 6 juni

Afhaalpunten:
Ermelo: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 16:30 en 17:00 uur te Sotto Lounge, Stationsstraat 4, Ermelo.
Amersfoort: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 17:30 en 18:00 uur te Amersfoort, Griegstraat 5.
Zeist: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 18:30 en 18:45 uur te Zeist, Nepveulaan 98.

Voorgerechten:
Vitello Tonnato, zacht gegaarde kalfsmuis met tonijn mayonaise, kappertjes, rode uien en rucola.
of
Gazpacho van groene groentes: komkommer, paprika, peper, appel, tomaat, olijfolie en Aceto Bianco met in citroenolie gemarineerde rivierkreeftjes.

Hoofdgerechten:
Gegrilde zeebaars filet met kruidenrijst en geroosterde courgette en een tomatendressing.
of
Rosé gebakken runderbiefstuk met groene pepersaus, aardappeltjes met rozemarijn, gesmoorde tuinbonen en doperwtjes.

Nagerechten:
In lavendel siroop gepocheerde wilde perzik met frambozen coulis en witte chocolademousse met munt.
of
4 mooie kazen met garnituur van krokant kletsenbrood en sinaasappel champagne compote.

2 gangen menu 19,50 per persoon
dessert 5,- per persoon
kaas 6,5 per persoon
Kleine kinderen thuis? Voor 10,- per kind lever in een gezonde pastamaaltijd en een fruitig dessert.
Bijpassende wijn erbij? 12,5 per fles
Van bovenstaande gerechten een 5-6 0f 7 gangen menu? Dat kan, prijzen in overleg.
Bestellen: wilco@uwchefkokthuis.nl of 06-43443145

Spanish Spring Borrelbox

Uw Chefkok Thuis introduceert een Spaanse Borrelbox voor Thuis.
Geïnspireerd door mijn eigen label olijfolie van Spaanse bodem dit jaar is uitgeroepen tot een van de mooiste van het land bedacht ik deze box voor een bijzondere voorjaarsmiddag of avond.
Organiseer nu thuis een luxe borrelmoment met deze prachtige ingrediënten rechtstreeks afkomstig uit Spanje.

De box is ruimvoldoende voor 4 personen:
– 1 fles Cava
– 1 fles Spaanse frisse witte wijn
– 1 fles Spaanse rode wijn
– 1 flesje van 250 ml topklasse olijfolie
– 200 ml potje Spaanse olijven met pit
– 175 ml potje Spaanse olijven gevuld met knoflook
– Potje geroosterde en gezouten amandelen
– Blikje topklasse Spaanse Sardines
– 200 gram Manchego
– 200 gram Spaanse ham
– Grote luxe broodbol

Het enige wat je nodig hebt zijn mooie wijnglazen, een borrelplank en wat leuke bakjes en schaaltjes.
Het laatste ingrediënt is fijn gezelschap en het genieten kan beginnen. Waan je je toch nog even in Spanje….want voorlopig blijven we thuis!
Ook leuk om weg te geven aan familie, vrienden, collega’s of medewerkers!

Prijs voor complete box: 85,-

Afhalen elke donderdag, vrijdag en zaterdag:
Ermelo: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 16:30 en 17:00 uur te Sotto Lounge, Stationsstraat 4, Ermelo.
Amersfoort: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 17:30 en 18:00 uur te Amersfoort, Griegstraat 5.
Zeist: Afhalen en contactloos betalen per pin tussen 18:30 en 18:45 uur te Zeist, Nepveulaan 98.

Bestellen: wilco@uwchefkokthuis.nl of 06-43443145