Kaas & Wijn masterclass en luxe diner vrijdag 3 december 2021

By 3 november 2021culinaire-evenementen

Ben je ook een enorme wijn en kaasliefhebber en wil je wel eens wat meer weten over de combinatie hiervan? Wat kan wel en niet…welke keuze kan je maken. We gaan proeven!

We starten met een aperitief.

En daarna KAAS! 5 gangen maar liefst.
De eerste drie gangen met een passende wijn.
Daarna een kaasplankje met 3 verschillende kazen en dus 3 verschillende wijnen.
Als laatste een kaasdessert met passende wijn uiteraard!
Alles onder de professionele begeleiding van chefkok Wilco van de Baar en sommelier en kaasdeskundige Jasmijn Smit – van Ramshorst.

Aan tafel word je verrast met de mooiste gerechten waarin kaas altijd een rol speelt. Daarbij meerdere wijnen die de gerechten ondersteunen, verdiepen, ophemelen of overtreffen. Wie zal het zeggen? Een ding is zeker: je zult het proeven!

Er is beperkt plek dus wees er snel bij!!

Details:

Vrijdagavond 3 december

Aanvang: 18.30-19.00 Ontvangst met een aperitief.

19.00 uur Start van het diner met de mooiste kaasgerechten, kaasplank en kaasdessert, geserveerd met bijpassende wijnen. (5-gangen in totaal)

22.00 uur koffie en afsluiting.

Inclusief aperitief, eten, wijnen, tafelwater en eventueel koffie/thee na afloop van het diner. €125,- all-in p.p.

Aanmelden: wilco@uwchefkokthuis.nl
Locatie
SOTTO Wijnkelders & Proeflounge, Stationsstraat 4 Ermelo (15 autominuten van Amersfoort, bij Harderwijk).
Parkeren: op onze eigen parkeerplaats grenzend aan Branderskamp, aanbellen bij de voordeur op wijnkoperij Agneau/Sotto Lounge, daarna met de trap of lift naar beneden naar onze prachtige lounge.