Masterclass Pata Negra en diner met Bodegas Can Gelat van Mallorca- vrijdagavond 6 oktober 2023

Wil jij leren wat de échte Pata Negra is en hoe deze smaakt?
Hoe je Pata Negra het best kan gebruiken?
Welke combinaties uniek zijn?
En hoe je dit prachtproduct kunt inzetten tijdens een diner?

Dan wil je vrijdagavond 6 oktober niet missen!
De Spaanse Pata Negra kenner van De Ham Vraag is aanwezig om jullie bij te scholen over dit prachtige product.
De eigenaar van Bodegas Can Gelat van Mallorca schenkt de mooiste wijnen..
En Wilco bereidt de mooiste gerechten.
Wat wil je nog meer?
Onder het genot van een aperitief (en hapjes ;)) leren jullie de basis kennis van de échte Pata Negra.
Vervolgens genieten we van een fantastisch 4 gangen diner met bij elke gang de perfecte wijncombinatie.
Met een bord vol kennis en een verzadigd gevoel eindigen we een sublieme avond.

Details:

Vrijdagavond 6 oktober

Aanvang: 18.30 Ontvangst met een aperitief en wat hapjes en de masterclass.

19.30 uur Start van het 4 gangen diner met meerdere wijnen en uitleg over de combinaties.

22.00 uur koffie en afsluiting.

Inclusief aperitief, eten, wijnen, tafelwater en eventueel koffie/thee na afloop van het diner. €150,- all-in p.p.

Aanmelden: wilco@uwchefkokthuis.nl
Locatie
SOTTO Wijnkelders & Proeflounge, Stationsstraat 4 Ermelo (15 autominuten van Amersfoort, bij Harderwijk).
Parkeren: op onze eigen parkeerplaats grenzend aan Branderskamp, aanbellen bij de voordeur op wijnkoperij Agneau/Sotto Lounge, daarna met de trap of lift naar beneden naar onze prachtige lounge.